SMART FART

 

Hållbarhetsförmedlingen återbrukar cyklar som annars riskerar att hamna på tippen. Smart Fart drivs i samverkan med Kopparstaden där vår roll är att renovera, serva, hyra ut och sälja cyklar av olika slag.


Konceptet är enkelt och särskilt uppskattat av internationella studenter och turister, men alla är naturligtvis välkomna!


Kontakta smartfart at hallbarhetsformedlingen.se den som är intresserad.

SMART BO


Vi återbrukar möbler, köksutrustning och mycket annat som folk inte längre behöver. Istället för sopor blir saker bohag och köksutrustning som vi hyr ut. Konceptet är särskilt uppskattat av internationella studenter.


Hur går det till att hyra? 

Vi tar emot beställlningen, plockar ihop grejerna och ser till att studenten har det framkört när de ankommer Falun. När det dags för dem att lämna boendet hämtar vi upp grejerna, går igenom statusen, reparerar när så krävs och gör iordning att hyras till  någon annan.


Utöver standardlösningar har vi microvågsugnar, vattenkokare, soffor, sängkläder och en del annat.


Klappat och klart, enkelt ska det va!

 

Kontakta smartbo at hallbarhetsformedlingen.se den som är intresserad.

Information och regler:

För Smart Fart och Smart Bo gäller att samtliga artiklar är genomgångna innan köp/uthyrning. Artiklarna säljs/hyrs ut i befintligt skick. Uthyrda artiklar ska återlämnas hela rena och funktionsdugliga. Vi återköper inga sålda artiklar.


För Smart Bo gäller även:

Hållbarhetsförmedlingen transporterar artiklarna till bostadens dörr på den dag och tid som vi avtalat om senast 3 dagar innan leverans.

Vår personal kan om önskemål finns; hjälpa till att bära in tunga artiklar såsom sängar, soffor och dylikt. Hyrestagaren är själv ansvarig för att samtliga artiklar hanteras och brukas på ett sådant sätt att skador minimeras. Uppstår skador ska Hållbarhetsförmedlingen kontaktas omgående för att reda ut hur skadan uppstått och vilka åtgärder som behöver vidtas. Avtal om betalning görs klart innan leverans. Betalning kan ske med betaldosa (IZettl/Visa/Mastercard), Swish eller mot faktura. Hållbahetsförmedlingen hämtar upp artiklar på dag och tid som bestämts minst 1 vecka (7 dagar) innan.